U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Aluminium vensterbanken online bestellen – op maat, betrouwbaar én snel

 • Afdichtlip

  lippendichtung_alle_MG_0177
  Prijs vanaf
  € 2,72
 • Uitzetband

  vorlegeband_MG_0207
  De uitzetband wordt achter de schroefkant geplakt. Bij Aluvensterbanken zijn uitzetbanden verkrijgbaar in het zwart of wit.
  Prijs vanaf
  € 2,96
 • Verbindingsstuk

  verbinder_gerade_montage_MG_0237
  Om aluminium vensterbanken met elkaar te verbinden, kan je altijd gebruik maken van een verbindingsstuk. Bij Aluvensterbanken kan je deze verbindingsstukken verkrijgen in alle dieptes en kleuren.
  Prijs vanaf
  € 11,68
 • Thermosteun

  thermohalter_anwendung_MG_0244
  Voor een correcte plaatsing van de aluminium vensterbanken is het aangeraden om bevestigings- of verstevigingsmaterialen te gebruiken. Bij Aluvensterbanken bieden we thermosteunen aan voor aluminium vensterbanken in elk formaat.
  Prijs vanaf
  € 16,28
 • Schroefdoppen

  abdeckkappen_MG_0193
  Plaats de afdekdoppen op de schroeven waarmee je de aluminium vensterbank hebt bevestigd. De afdekdoppen worden verkocht in zakken per 100 stuks. Bij Aluvensterbanken zijn de afdekdoppen verkrijgbaar in het zwart, wit, grijs en bruin.
  Prijs vanaf
  € 9,88
 • Schroeven

  schrauben_set
  De schroeven bij Aluvensterbanken zitten verpakt per 100 stuks. Deze worden gebruikt voor het bevestigen van de aluminium vensterbanken.
  Prijs vanaf
  € 21,42
 • Hoekverbindingsstuk

  verbinder_ecke_montage_MG_0278
  Om aluminium vensterbanken die op een hoek gelegen zijn, met elkaar te verbinden, kan je altijd gebruik maken van een hoekverbindingsstuk. Bij Aluvensterbanken kan je deze hoekverbindingsstukken verkrijgen in alle dieptes en kleuren.
  Prijs vanaf
  € 26,66
 • Kopschotten

  Kopschotten
  Bij Aluvensterbanken bieden we verschillende kopschotten (afsluitprofielen) aan. Deze worden bevestigd aan de weerszijden van de aluminium vensterbank. Er zijn verschillende kopschotten beschikbaar voor elke gevelafwerking.
  Prijs vanaf
  € 1,35
 • Geluidsisolatie

  antidroehn_komplett_MG_0208
  De geluidsisolatie voor de aluminium vensterbanken dient bijvoorbeeld tegen slagregen. Bij Aluvensterbanken is er geluidsisolatie verkrijgbaar als een zelfklevende meter, die aan de onderzijde van de vensterbank gekleefd kan worden.
  Prijs vanaf
  € 1,56